30.000 producten
op voorraad
Gratis Verzending €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,pinnen,Paypal
USB MicsPakkettenMic StandaardsUSB GeluidskaartStudio MicsHeadphonesKeyboardsSoftware/Apps

Samson Stage XPD1 - LM5

Alternatieven:
Aanbieding: 139.95 -- Korting:14%
Verwacht: 22-07-2020
119.95 Gratis Verzending
XLservice
Officiele Merk Garantie
2 jaar garantie
4350+ Afhaallocaties in Nederland
2300+ Afhaalpunten in Belgie
Nieuw: Pinnen bij aflevering
180 dagen gratis retour
Laagste prijs garantie

Omschrijving

Dit handige draadloos mini dasspeld microfoon systeem van Samson kan zowel op een PC als Mac worden aangesloten om goede opnamen te maken, of voor Skype, chat of voice regconition programmas. Maar de XPD series is ook super handig in combinatie met verschillende draagbare PA systemen en geluidsinstallaties van Samson zoals de XP106, XP108 of andere audio presentatie systemen.

De XPD1 LM5 is een combinatie van het XPD1 draadloze digitale systeem en is over het algemeen een stuk beter dan Bluetooth bijvoorbeeld. Het bereik is groter met 30 meter (Bluetooth is redelijk betrouwbaar tot 5 of 10 meter op dit moment) en de betrouwbaarheid en kans op wegvallen van het geluid is een stuk lager. Deze LM5 versie wordt geleverd met een mini dasspeld microfoontje. Andere systemen in de XPD1 serie zijn ook te koop met een draadloze hand zang/presentatie microfoon, een earset, presentatie headset, standaard fitness headset en professionele headset microfoon.

Mini Dasspeld Microfoon - Lavalier

Een mini clip microfoontje, ook wel dasspeld lavalier, is uitermate geschikt om in stille situaties dingen te vertellen, te presenteren en op te nemen waarbij je je handen vrij hebt en het microfoontje bijna onzichtbaar op je trui, colbertje of ergens anders aan de kleding vastgeklemd wordt. De zender kan via de clip aan bijvoorbeeld je broek of broekriem bevestigd worden, en het draadje kan onder je trui doorlopen bijvoorbeeld. Je kunt dan gewoon praten en het draadloos XPD1 systeem stuur het audio signaal door naar de USB ontvanger die je bijvoorbeeld in je laptop, Macbook of aan je iPhone bevestigd is. De XPD audio stream kan daarna in elke software geselecteerd worden als microfoon voor opname of streamen van het geluid. Dit kan een audio opname app of programma zijn, een video recording app of software, of een streaming of chat programma zoals bijvoorbeeld skype. De XPD1 heeft een universele audio driver die direct te gebruiken is op alle computers en telefoons zonder dat er verdere installatie van de microfoon nodig is.

Interviews opnemen

Wil je interviews gaan opnemen dan kun je de dasspeld microfoon versie van deze microfoon niet gebruiken. Je hebt dan de XPD versie met een handmicrofoon nodig zodat je zelf en degene die je interviewt kan opnemen. Of je kunt bij de draadloze set een losse handmicrofoon kopen zodat je de ene keer de dasspeld microfoon met beltpack zender gebruikt en zelf wat vertelt of presenteert, of de andere keer de handmicrofoon gebruikt voor interviews. Je kunt ook kiezen voor het Samson Go Mic Mobile Lav Dasspeld systeem waarbij je 2 dasspeld microfoons tegelijk kan aansluiten voor interviews

Opnemen van Presentaties / Lessen / Vlogs

Sluit deze handige set aan op een laptop en je kunt bijvoorbeeld in combinatie met de ingebouwde camera van de laptop lessen, cursussen en presentaties opnemen met een handig en duidelijk geluid. En ook nog rondlopen zonder dat je verder een microfoon hoeft vast te houden!

Streamen van geluid

Voor het streamen van geluid kan deze ook perfect gebruikt worden. Denk aan skype of andere video chat software. Gewoon de usb ontvanger in de laptop of computer steken in een vrije usb poort. Daarna de Samson usb XPD als audio apparaat selecteren in windows of MacOs en als standaard instellen. Of in de instellingen van skype, video conferencing programma de XPD als microfoon selecteren en je kunt hem direct gebruiken.

Stem versterken bij presentaties

Computers, laptops zijn niet zo geschikt om stem te versterken met slechts kleine ingebouwde speakers. Daarvoor heb je een grotere set speakers nodig. De XPD is bijvoorbeeld prima geschikt voor de Samson XP speakers of de LM4 mixer van Samson om als presentatie systeem te gebruiken. Een laptop, MacBook of computer is dat niet, daardoor kunnen de XPD draadloze microfoons daar ook niet voor aangeraden worden.

1 systeem tegelijk

Met dit systeem kun je 1 systeem tegelijk gebruiken. Deze kun je niet gebruiken met meerdere systemen tegelijk op 1 locatie.

Stage XPD1 - LM5 Details

2.4GHz digital wireless system
Wireless receiver built into a USB stick
Beltpack transmitter with Samson LM5 lavalier microphone
Easy pairing for fast set up
100' operating range (environment dependent)
Ideal for podcasting, karaoke video games, voice over projects and more
Record wirelessly to your favorite DAW or voice recognition software on your Mac/PC
Transmitter operates on two AA batteries (not included)
Compatible with Samson Expedition Series Portable PAs that feature USB Wireless ports

Reviews, Tests en Opmerkingen


Snel geleverd, goede service. - Job, Haarlem


Bedankt voor de zeer snelle en duidelijke telefonische hulp. Zeer tevreden - Jolien


Fijn om advies van echte experts te krijgen - mvr Hermans

Vergelijkbaar met de Stage XPD1 - LM5

Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2020 USBmic.nl van XLMusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

XLmusic.nl webshop platform - ProjectXL.nl - CRMAV.com, usselerveenweg 96, 7546PJ Enschede. KvK 08086825 BTD-id NL001591506B24
Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.