InfoDesk ma-vr 9-21 uur
033 - 20 111 44
30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending
180 Dagen Retour
Kopen, Garantie
informatie / Service
Winkelwagen
Afrekenen
  HOME    USB Mics    Pakketten    Mic Standaards    USB Geluidskaart    Studio Mics    Headphones    Keyboards    Software/Apps  

USB Microfoons voor PC/Computer Kopen

Wil je een USB microfoon voor PC of computer kopen? USB mic.nl heeft ze voor je op een rijtje gezet naar prijs/kwaliteit.

C01U USB microfoon


De samson C01U is de best klinkende studio usb microfoon in deze prijsklasse en al een paar jaar de best verkopende USB microfoon voor de PC.


C03U USB mic


De C03U is eigenlijk hetzelfde als de C01U qua geluidskwaliteit maar heeft wel de mogelijkheid om om te schakelen van richtingsgevoelig naar bijvoorvoorbeeld zeer richtingsgevoelig, of niet richtingsgevoelig/rondom gevoelig.
Hierdoor kun je er met je PC of computer meer dingen mee doen zoals, gesprekken met meerdere personen mee opnemen, meerdere instrumenten tegelijk opnemen, ruimtelijk geluid opnemen, etc. Deze multi pattern usb microfoon is dus wel iets duurder, maar kan soms handiger zijn met meer mogelijkheden.


G-Track USB microfoon, met audio interface


Het unieke aan de G-Track microfoon is vooral dat deze een ingebouwde audio interface heeft. Hierdoor is deze ook te gebruiken als audio interface voor je gitaar, bas of keyboard om die op te nemen. Daarnaast heb je ook nog een direct koptelefoon aansluiting zodat je direct je zang kunt terughoren tijdens het opnemen, wat bijvoorbeeld niet kan met de C01U/C03U

Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright 2000-2017 USBmic.nl
Vraag/Contact
Email
Bel me terug
Facebook
Garantie/Service
Garantie
Retour
Openingstijden
Infodesk maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7654PJ Enschede Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.