InfoDesk ma-vr 9-21 uur
033 - 20 111 44
30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending
180 Dagen Retour
Kopen, Garantie
informatie / Service
Winkelwagen
Afrekenen
  HOME    USB Mics    Pakketten    Mic Standaards    USB Geluidskaart    Studio Mics    Headphones    Keyboards    Software/Apps  

USB microfoons voor Laptops Kopen - Overzicht modellen

Bij USBmic.nl kun je natuurlijk alle soorten usb microfoons voor laptops kopen. Maar welke is nu het meest geschikt voor jouw situatie. Hier een snel overzicht van de modellen van klein tot groot en van draagbaar, tot studio usb microfoons.


Echt speciaal voor de laptop heeft Samson pro audio de GoMic gemaakt. Dit is een zeer compacte usb microfoon die wel het zeer goede geluid heeft van hun grotere studio usb microfoons, dus een zeer goed geluid, maar dan wel in een klein compact formaat zodat deze veel handiger is mee te nemen is en boven op het laptop scherm te plaatsen is. Handig! Dus zo kun je altijd voor elke toepassing een veel beter geluid opnemen of hebben met je laptop dan via bijvoorbeeld de ingebouwde pc microfoontjes van lage kwaliteit die er meestal ingebouwd zitten. De GoMic heeft een uitvouwbaar platform/pootje en kan dus zo op het scherm maar ook op de tafel of het bureau geplaatst worden. En na gebruik opvouwen en zo weer mee in de tas of je binnenzak! De GoMic kan natuurlijk ook zo op een normaal flatscreen computer monitor gebruikt worden, dus ook perfect voor gebruik met normale PC of Mac.

Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright 2000-2017 USBmic.nl
Vraag/Contact
Email
Bel me terug
Facebook
Garantie/Service
Garantie
Retour
Openingstijden
Infodesk maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7654PJ Enschede Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.